CURSUS: JE SPIRITUELE GIDS ONTMOETEN

Wat is een spirituele gids?
Een spirituele gids is een energetische frequentie die verbonden is met jouw bewustzijn, om je te beschermen, te adviseren en te begeleiden. Gidsen zijn vaak zielen die je al kent uit eerdere levens. Ze zijn menselijk en hebben veel aardse levens geleid alvorens ze de verantwoordelijkheid op zich nemen om een ziel te begeleiden. Gidsen zijn veel persoonlijker dan aartsengelen of meesters, die veelal grote aantallen mensen op aarde begeleiden en inspireren.

Samenwerken met jouw eigen spirituele gids
Je spirituele gids helpt je je levensplan uit te voeren.
Dat doet hij door mensen en gebeurtenissen op je pad te sturen, die ervoor zorgen dat je bepaalde thema’s in je leven steeds weer tegenkomt, tot je ze meester bent geworden. Hij steunt je, bemoedigt je, laat je soms worstelen zonder in te grijpen, maar is altijd liefdevol aanwezig, vol zorg voor het welzijn van je ziel.
Dat loopt niet altijd parallel met het welzijn van je ego, dat vooral uit is op prettige, comfortabele situaties. Je ziel leert juist van het overwinnen van obstakels. Daar kun je sterker, verantwoordelijker, liefdevoller en wijzer van worden.
Laat je leiden door jouw spirituele gidsen
Je spirituele gids is vol mededogen, begrip en geduld. Hij is jouw beste vriend en wijze raadgever en verheugt zich erop om op een bewuster niveau met je samen te werken, als jij je daarvoor open wilt stellen.
Je kunt op hem vertrouwen en de leiding van je leven voor een belangrijk stuk uit handen geven door te luisteren naar je intuïtie en de stem van je hart. Daarvoor is het wel noodzakelijk dat je de tijd neemt om naar binnen te keren en om alles wat zich daar aandient de ruimte te geven en aandacht te schenken. Als je vervolgens jouw innerlijk weten volgt door ernaar te handelen, kun je ervan uitgaan dat je samenwerkt met je gids en je door hem laat leiden.

Cursus: ontmoet je spirituele gids
Veronique Ferrant werkt reeds jaren samen met haar gids waarmee ze, bij het naar binnen keren, contact heeft. Tijdens de verdiepingsdagen in Marokko deelde ze haar methode met de groep. Dat was voor mij, en de meeste deelnemers, een zeer ingrijpende ervaring. Graag ga ik met haar de samenwerking aan om iedereen die ervoor open staat, de kans te geven zijn gids te leren kennen.

Tijdens de cursus gaat ze dit proces samen met jou aan.
We voorzien hiervoor drie avonden maar het is niet gegarandeerd dat je dan zelf al kan; Daarom is er opvolging voorzien en begeleiding via you tube.
Data
Telkens op dinsdag van 20 tot 22h
23.11.22
13.12.22
10.01.23
Plaats en contact
Centrum voor dieptemeditatie
Meistraat 1
3900 Pelt
0499 59 5962
dieptemeditatie@gmail.com
Prijs:
100 euro, youtube filmpje, drank en versnaperingen inbegrepen
Inschrijven
tot en met 20 11
Je inschrijving is geldig na storting van het cursusbedrag op rekeningnr:
BE71063723962969