Versterk jezelf

Een boek over dieptemeditatie:

Er bestaan tal van boeken over meditatie en relaxatie vanuit tal van methodieken, instituten en goeroe’s. Hierin worden steeds de geweldige effecten van regelmatig mediteren beschreven.

Over dieptemeditatie was er nog geen boek en daarom heb ik mij eraan gewaagd ook onze vorm van meditatie te duiden. Omdat er al zoveel lectuur is, ging ik niet uitgebreid in op de kennis maar eerder op hoe ik uiteindelijk bij meditatie uitkwam, wat het voor mij doet, en waarin dieptemeditatie verschilt van andere methodieken.
Het werd een duidelijke beschrijving van energetisch werken, bewustzijn, en bewustzijnservaringen. Je zelf sterker maken.

Het wordt uitgegeven door Boekscout. Zij drukken geen grote aantallen, maar ‘printen on demand’. Dus enkel de boeken die besteld worden. Op die manier wordt er geen papier verspild en blijven we niet zitten met een overschot die dan aan grabbelprijzen op de markt wordt gegooid.

Het werd een klein boekje, makkelijk te lezen en het licht de sluier op van de vraag die veel mensen zich stellen: hoe kan het?

Een ideaal cadeau voor jezelf maar ook voor je dierbaren die daarmee misschien de stap naar meditatie kunnen zetten en op die manier hun leven verrijken.

Prijs:
17 euro
Te bestellen bij Boekscout (www.boekscout.nl) maar ook te koop bij Bol.com en in het meditatiecentrum in Pelt.