Getuigenis

Graag deel ik met jullie stukken uit een mail van B, die hij me vorige week (05.02.21) stuurde.
Ik ben hem erg dankbaar voor deze hartverwarmende mail en voor zijn toestemming deze te delen.
Zijn getuigenis toont dat je nooit te jong bent om te beginnen mediteren. B begon vorig jaar, op zijn 24ste:

“Ik merk voornamelijk bij veel leeftijdsgenoten waar ik iets diepere gesprekken mee heb dat ze mentaal sukkelen, en vastzitten met allerlei trauma’s en bagage vanuit het verleden en hier proberen een weg in te zoeken, waarvan ik vind dat meditatie het juiste middel kan zijn om hier mee om te gaan.

Daar zie ik bij jou een enorme sterkte en kracht: namelijk je bent betaalbaar omdat je ieder mens de kans wil geven om te leren mediteren -> dit is toch gewoon fantastisch! En onderscheid je van alle andere aanbieders, de meeste doen het toch voor het geld kijk naar je concurrent transcendente meditatie.

Zou het niet prachtig zijn als al die mensen naar jou zouden komen.

Ze geven zoveel geld aan de hebberige organisatie TM, omdat ze het alternatief niet kennen. terwijl jij echt wil helpen. Deze mensen verdienen geholpen te worden door jou!

En met mij gaat het goed, heb enkele dagen geleden mijn punten gekregen van de examens en ben op alles geslaagd :).

Met het mediteren gaat het ook goed, het is zo dat ik met al het Corona gedoe en dan de examens en het op kot zitten en dus zelfstandig op je eigen benen staan op bepaalde momenten echt mentaal zwaar was en dat waren de momenten dat ik begon te mediteren en ik terug helemaal tot rust kwam.

Helaas mediteer ik dus vooral op momenten dat ik, een beetje overbelast ben en het hierdoor nog altijd niet consistent doe en net zoals gezond eten en consistent sporten is dat een doel dat ik wil bereiken in de toekomst.”

Groetjes B,