Endometriose

Begin april mailde J met de vraag of een energetische behandeling haar zou kunnen helpen. Ze had jaren last van buikpijn, hevige menstruatiepijn, bloedverlies, pijn in de darmen, spijsverteringsproblemen. Met periodes was ze vreselijk vermoeid. Deze vage klachten, die meer bij vrouwen voorkomen dan bij mannen, werden vroeger door onze westerse geneeskunde niet ernstig genomen. Vrouwen bleven vaak hun hele leven kampen met pijnen en vermoeidheid. Je kan je voorstellen hoe dit hun levenskwaliteit sterk deed dalen.

Gelukkig zijn de tijden veranderd en werd bij J endometriose vastgesteld. Dat is een gynaecologische aandoening waarbij cellen van het baarmoederslijmvlies die normaal de binnenkant van da baarmoeder bekleden, ook buiten de baarmoeder voorkomen, meestal in de buikholte, op het buikvlies en de organen in het bekken. Pijnklachten hangen niet samen met de uitgebreidheid van de endometriose en zijn bij iedereen verschillend.

De behandeling werd ook ernstig genomen en uiteindelijk kwam het tot een kijkbuisoperatie, die gelukkig goed verliep. Maar ondanks het feit dat J een jonge, sterke vrouw is, ondervond ze erg veel last na deze ingreep: pijn in buik, rug, spijsverteringsproblemen en extreme vermoeidheid. Dit kon voor haar niet langer en ze ging op zoek naar hulp bij het revalideren. Zo kwam ze bij mijn site. Dat gebeurt wel vaker: als alles geprobeerd is, komen mensen bij de meer alternatieve behandelingen uit en durven ze ervoor open te staan.

Tijdens een behandeling geef ik energie door via zeven energetische punten in het lichaam. Deze allerfijnste energie heeft vele namen: levensenergie, Ki, bewustzijn, universele energie… en gaat naar die plaatsen waar dat op dat moment het meest nodig is. Wat er gaat gebeuren kan ik dus nooit op voorhand garanderen: de energie gaat zijn eigen gang en daar moeten we op vertrouwen.

Wat ik wel zeker weet is dat er altijd genezing, heling, wegwerken van blokkades aan de gang gezet wordt. Gemiddeld zijn na drie behandelingen de meeste blokkades opgeruimd en kan de energie weer vrijelijk stromen.

Tegen alle J’s verwachtingen in, voelde zij zich reeds na de eerste behandeling beter. Het was bijna niet geloven. Maar wat je voelt moet je niet ontkennen en na de tweede behandeling overwoog ze om haar fysiek uitdagende job terug aan te vatten. Dat vond ik wel erg snel en niet aan te bevelen want het zelfgenezend vermogen kan pas werken in rusttoestand en er was haar nog twee weken rust voorgeschreven.

Maar J was er klaar voor! Vandaag kreeg ik deze mail:

Hey Liesbet,

Ja het gaat goed, ik ben in totaal nu 2 keer geweest en voel me klaar om volgende week te gaan werken. Je mag mijn ervaring zeker delen met andere mensen. Heb zelf u medidatie adres doorgegeven aan iemand die te veel stress had en er eventjes tussen uit wou en had gezegd dat ik een zeer goeie ervaring had bij u en dat ze dan op hotel kan gaan en eventueel eens bij jou kan langs gaan voor een diepte meditatie ik weet niet of ze u ondertussen al had gecontacteerd. Groetjes,

Jill

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *