Herman Teirlinck

Vorige vrijdag organiseerde de Vlaamse overheid een meditatievoormiddag voor haar werknemers. Deze konden proeven van verschillende vormen van meditatief ontspannen: hartcoherentie, Yin Yoga, natuurbeleving, mindfull aanwezig zijn.

De klankschalensessie ging door in de stilteruimte van het Herman Teirlinckgebouw. Een geweldige locatie, helemaal aangepast aan het ervaren van rust. Maar wat de twee groepen deelnemers heel goed konden voelen in deze akoestische ruimte, waren de trillingen van de klankschalen.

Die komen bij iedereen binnen en de geluidsfrequenties resoneren met de frequenties van lichaam en ziel, tot op het allerfijnste energetisch niveau. Een unieke, helende ervaring, die zeker nog herhaald zal worden.

Om dit te beleven hoef je niet bij de Vlaamse overheid te werken, of naar Brussel te gaan. Het kan tijdens onze groepsmeditaties, open avonden, individuele sessies en op aanvraag.
Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *