Blog

Het is nu vijf jaar geleden dat ik startte met het centrum voor dieptemeditatie.

Vanaf de start in 2019 vonden mensen de weg naar meer ontspanning en diepgang. Momenteel zijn er 109 mensen die de cursus dieptemeditatie volgden en regelmatig mediteren. Allemaal werden ze sterker, kregen nieuwe inzichten en staan ze onafhankelijker in het leven.

32 mensen komen regelmatig naar de open avonden voor meditatieve ontspanning. Dan genieten ze van twee geleide meditaties en het resoneren van de tonen van de klankschalen. Iedereen geniet hiervan.

Zeven mensen volgden een verdiepingsdag en kregen een gevorderde techniek waarmee zij makkelijker door de lagen van bewustzijn heen kunnen gaan.

Vijf mensen leerden pendelen en worden niet meer verscheurd door twijfel omdat ze antwoorden krijgen uit het veld van bewustzijn. Regelmatig sterken mensen aan via een energetische behandeling of individuele coaching.

Op vrijdagnamiddag geef ik om de 14 dagen een geleide meditatie voor medewerkers van Vlaamse overheidsdiensten en af en toe val ik in voor Het Sportbureau en geef ik yoga en relaxatie aan groepen in de regio.

Vorig najaar beleefden we zelfs met 11 een onvergetelijke verdieping in Marokko.

Toen ik in 2019 startte, had ik nooit kunnen vermoeden dat ik nu al deze dingen zou doen, dat ik nu al zoveel mensen heb kunnen bereiken en dat ik erin slaag meer bewustzijn in de wereld te brengen. Want dat is mijn uiteindelijke missie.

Hiervoor ben ik enorm dankbaar en vol goede moed om ermee verder te gaan.

Sinds de opstart kreeg ik vaak het advies om een blog te beginnen. Eerlijk gezegd stond ik daar wat huiverachtig tegenover. Wat is interessant voor mensen om te volgen? Ik ben maar een kleintje in heel de meditatiestroming die wereldwijd bezig is. Ik kan geen wetenschappelijke artikelen posten, er is geen marketing afdeling, en geen communicatieprofessionals. Van lay-out weet ik sowieso niet veel.

De feedback en vragen die ik dagelijks krijg, geven me nu echter voldoende vertrouwen. Vanaf vandaag zal je regelmatig kunnen volgen wat er in het centrum gebeurt, wat er met mensen die kennis maken met meditatie en healing gebeurt, hoe we tegen de dingen aankijken. Hopelijk vind je het leuk om te lezen en natuurlijk sta ik open voor feedback.

Geplaatst in Geen categorie.