Extra avond meditatief ontspannen op 6 april

Op vraag van de yogagroep van het Binnenhof werd er een extra avond meditatief ontspannen ingepland. Deze zal volgens het gekende scenario verlopen: twee geleide meditaties met tussenin een pauze om ervaringen uit te wisselen, vragen te stellen, kennis te maken. De meditaties worden begeleid met klankschalen en op het einde van de tweede meditatie ontvang je een korte healing met de schalen. Een ervaring die bij iedereen weldoende effecten heeft.  Ben je eraan toe jezelf rust te gunnen en te genieten van de frequenties van de schalen? Twijfel dan niet en schrijf je in.

Datum: donderdag 6 april
Uur: van 19 tot 21 uur
Plaats: centrum voor dieptemeditatie
Prijs: 10 euro

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *