Marokko reunie

Na onvergetelijke verdiepingsdagen vorig jaar in het zuiden van Marokko hadden we behoefte elkaar nog eens te ontmoeten.
Reflecteren over de ervaringen van de sessies die we samen ondergingen, het verblijf in de Ranch, de boeiende vrouwen die voor ons zorgden, de extreme landschappen…

Ria Hermans, één van de deelnemers en tevens gids van ‘Uit in Vlaanderen’, nam het heft in handen en organiseerde een tour in en om Pelt.
Zo beklommen we met z’n allen de zolder van de (kerk)toren van Neerpelt, onder deskundige en veilige begeleiding van Ria (en Guido).

Toen om 16h de beiaard aansloeg, konden we aan de lijve ondervinden hoe indringend geluidstrillingen wel kunnen zijn.
Den doodendraad in het beboste grensgebied van Achel friste weer eens op hoe heftig en not-done een oorlog is.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is doodendraad.jpg

Samen verdiepingsdagen doorbrengen levert je onvergetelijke momenten van bewustzijnservaring op, maakt je sterker op alle vlak en deelgenoot van een groep gelijkgezinden.
Daarom organiseer ik ook in het najaar van 2023 dagen waarin we veel gaan mediteren, ervaringen uitwisselen, Yoga beoefenen en wandelen.
Om dit allemaal te kunnen doen, hoef je niet naar de andere kant van de wereld te vliegen: Het Vlinderhöfke in het landelijke Sint Geertruid is mooie plek waar mensen in een ongedwongen sfeer kunnen genieten van elkaar en van de schitterende natuur.

Daar is plaats voor ons tijdens de laatste week/weekend van november. Verdere afspraken moeten nog gemaakt worden maar je kan eind november al prikken in je agenda.

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *