De laatste volle maan van 2023

Op woensdag 27 december staat de laatste volle maan van het jaar in een hoge baan aan de hemel.
Ze zal daarom extra lang zichtbaar blijven.
De volle maan in Kreeft is een gunstige periode voor het versterken van familiebanden, het koesteren van relaties en het creeeren van een harmonieuze thuisomgeving. De dagen worden langer, de nachten korter en we kunnen het nieuwe jaar verwelkomen. Nu, met een vollemaan in Kreeft op het einde van het jaar is de energie sterker dan ooit.

Hierdoor gaan we ons laten inspiriren tijdens de open avond. We staan stil bij wat 2023 ons bracht, wat we willen bewaren en wat moeilijk was. Vervolgens gaan we na wat we in 2024 willen ervaren en graag gerealiseerd zien. In diepe meditatieve rust en met sterke nature support, kunnen we ons dat visualiseren of ervaren…… een eerste stap tot realisatie.

Op woensdag 27 december om 20 uur in de Hefveldstraat 112 in Hasselt.
Op donderdag 28 decemer om 20 uur in het centrum voor dieptemeditatie in Pelt.

Iedereen is hartelijk welkom.

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *